Beste werkgever,

Op NuStage.nl komt u eenvoudig in contact met enthousiaste MBO, HBO en WO studenten die op zoek zijn naar een stageplek / stageplaats. Wij rekenen geen kosten, gebruik van dit platform is gratis. U kunt zich eenvoudig aanmelden en binnen enkele minuten uw stage aanbieden.

Stageplaats aanbieden?

Bent u werkgever en heeft u openstaande stage vacatures? Of bent u benieuwd of het inzetten van een stagiaire iets voor uw onderneming is? Dan bent u bij Nustage.nl aan het goede adres, bij ons kunt u namelijk snel en efficiënt uw stageplaats aanbieden en meteen op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. U kunt in een paar minuten een account aanmaken en meteen aan de slag met uw vacature.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Met het inzetten van een stagiaire geeft u een student de mogelijkheid om de opgedane theoretische kennis in te zetten in op de arbeidsmarkt, hiermee helpt u de student en de school bij het opleiden van de toekomstige generatie werknemers.

Stage aanbieden? Voordelen:
Voor uw bedrijf kan de inzet van een stagiaire ook van grote betekenis zijn. De inzet van een stagiaire betekend dat u iemand in huis haalt die de beschikt over actuele theoretische kennis en/of praktijk ervaring. De wereld is constant in beweging en de lesmethodes veranderen ieder jaar, een stagiaire helpt uw bedrijf up-to-date te houden! Studenten zijn continue op zoek naar een uitdagende stageplek. Het blijkt dat veel studenten in loondienst gaan bij het bedrijf waar ze stage hebben gelopen, u houdt wellicht een zeer waardevolle starter over aan het plaatsen van een stage vacature! Wilt u een stage vacature plaatsen? Maak dan snel een account aan en vind de stagiair die u zoekt.