Ben je op zoek naar een geschikte meeloopstage? Dan ben je bij NuStage.nl aan het juiste adres! Op deze site vindt je een ruim aanbod aan meeloopstages in elke denkbare sector! Wil je solliciteren op een gevonden stage? Dat kan snel en eenvoudig door op de grote ‘solliciteer nu’ knop te drukken!



Een meeloopstage is een stage waar je een kijkje krijgt in de keuken van het desbetreffende bedrijf. Je loopt mee met een werknemer of op een afdeling die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Dit is één van de meest effectieve stages omdat je ten eerste directe ervaring krijgt in het werkveld en ten tweede dat er iemand met je meeloopt die vakbekwaam is en jou kan uitleggen wat er in het bedrijf gebeurt en wat ze doen om winst te maken. Deze stagevorm komt met name voor bij MBO en HBO opleidingen maar tegenwoordig ook steeds meer op universiteiten. Een meeloopstage komt vaak voor een afstudeerstage of voor een onderzoeksstage.

Inschrijven
Inschrijven

Begin door je in te schrijven als student in onze database. Vul je werkervaring in en upload je cv.

Kies je vacature
Kies vacature

Kies jouw gewenste vacature door onze uitgebreide vacature zoekmachine te gebruiken.

Direct solliciteren
Solliciteer

Vacature gevonden? Top! Je kunt direct solliciteren door op de grote ‘solliciteer nu’ knop te klikken.

Aan de slag
Aan de slag!

Jouw potentiele werkgever ontvangt direct jouw sollicitatie en kan contact met jou opnemen!

De beste meeloopstages

Op zoek naar een stage met stagevergoeding? Dit is iets wat uiteraard iedereen wilt! Het lijkt een lastige klus te zijn, maar als je een beetje rondneust op deze website dan vind je gegarandeerd de perfecte stage! Hou in gedachten dat een goede stagevergoeding natuurlijk mooi is meegenomen maar dat je uiteindelijk doet wat je graat wilt doen. Een meeloopstage duurt in veel gevallen een half schooljaar, het is dus belangrijk dat deze goed bij je past en dat je op je plek zit. Wij hebben stages in elke denkbare sector, dus er is voor ieder wat wils!

Vind de stage die bij jou past

Zo veel verschillende studenten, zo veel verschillende profielen. Iedere student heeft verschillende kwaliteiten, en zo ook jij! Zorg dat je een plek zoekt die bij je kwaliteiten past. Iets waar je voorkeur naar uit gaat zodat je kan zien of dit echt bij je past. Je kunt bij het aanmelden op deze site al jouw kwaliteiten invoeren en stages uitzoeken die hier goed op aansluiten!

Bij het uitkiezen van je stage is het belangrijk dat je iets kiest waar je volledig voor kunt gaan. Vooral bij een meeloopstage, want dit is toch iets waar je een lange tijd mee bezig gaat zijn. Wanneer je je favoriete stage hebt gekozen, is het zaak dat je hier je uiterste best voor doet. Je zal niet de eerste zijn die een goedbetaalde baan krijgt vanuit zijn of haar stageplek. Je kent immers de organisatie en hebt kennis van dit bedrijf. Dit is iets waar bedrijven voor open staan en dit gebeurt in de praktijk zeer vaak!